Wat een schoen kan doen!

Van Scherrenburg footwear

Reparatie

Onderhoud is behoud. Dat is de slogan van de schoenmaker, hij houdt uw schoenen mooi en het slijtageproces is beduidend lager. Voor alle onderhoudsmiddelen kunt u bij ons terecht, met merken als Bama/Tana en Saphir. Wij verrichten schoenreparaties, maar ook aanpassingen (ook het op maat maken van schachten van laarzen).

U kunt bij ons terecht voor steunzolen en voetbedden voor elke voet. We hebben onder andere voetbedden van Birkenstock, waarbij u van het unieke Birkenstock comfort kunt genieten in vrijwel alle schoenen en laarzen. Daarnaast hebben wij Vibrion steunzolen, die speciaal op maat worden gemaakt. De Vibrion steunzool corrigeert de voet naar de normale voet, maar heeft daarnaast een essentiële vering tijdens het lopen.

Schoenen die u niet meer gebruikt, kunt u bij ons inleveren voor hergebruik of recycling. (d.m.w.). Wij zijn tevens aangesloten bij LINE footwear.

reparatie gebracht: reparatie klaar:
dinsdag donderdag
woensdag vrijdag
donderdag zaterdag
vrijdag dinsdag
zaterdag woensdag

Lederwaren
Tassen
Riemen
Portemonnees

Veters
Wij hebben veters in allerlei soorten, maten en kleuren. Naast de standaardveters, hebben we ook veters van Shoeps (elastische veters).

Van Scherrenburg footwear Van Scherrenburg footwear Van Scherrenburg footwear